Yaşam

Antik Kentleri ve Gelidonya Feneri ile Ünlü Antalya Kumluca’da Kamp Alanları

Kumluca, denizi ve güneşi ile ünlü olsa da, Adrasan ve Olympos’un ortasında olması, ünlü Gelidonya Feneri ile aslında tarihi çağlardan beri birçok antik kente başkentlik yapmış bir yer. Bu tarih kokan kasabada, kalabalıktan uzak, doğa ile iç içe, huzurlu ve sakin bir kamp tatili yapmak istiyorsanız yazının devamı burada… ?️

1. Evergreen Glamping

Adrasan ve Olympos’un ortasında yer alan Evergreen Glamping, sizlere doğa ile iç içe huzurlu bir kamp tatili vadediyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Yazır, keller caddesi, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05468037616

Instagram: @evergreenglamping

Ziyaretçi Yorumu: “Nar ağaçlarının arasında ulu çamların serin gölgesi altında doğa ile iç içe olmak isteyenler için tasarlanmış güzel bir tesis. Alternatif tatil düşünenlere tavsiye ederiz. Ayrıca Emre Bey ve ailesine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.”

2. Likya Kralı Kamp

Korsan koyuna yakın olan bu işletme temizlik, ilgi ve alaka açısından oldukça fazla misafir tarafından beğenilmektedir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Mavikent, Korsan Koyu Karaöz, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05306415665

Instagram: @the.king.of.likya.camping

Ziyaretçi Yorumu: “Doğa ile iç içe harika bir kamp alanı. Denize çok yakın, mutfakta buzdolabı, soğuk sıcak duş ve temiz lavabo imkanı mevcuttur. Çadır kurabilmeniz için yerden yüksekte çadır alanları bulunmaktadır. Bu alanlarda ışık ve priz imkanınız ve ayrıca wifi imkanınız var.”

3. Beş Ada Kampı

Sakin ama denize yakın bir yerde kamp yapmak ister misiniz? Beş Adalar kamping aradığınız yer olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Korsan Koyu Karaöz, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05322712290

Instagram: @besadalarcamping

Ziyaretçi Değerlendirmesi: “Tek kelimeyle harika bir kamp yeri. Alan geniş, ferah, kalabalık değil. Aile şirketi, çok ilgili. Ücret, çevredeki kamp alanlarına benzer. Buzdolabı, elektrik var, sade bir mutfak var. Duş, wc temiz. Pirate Bay’e 7-8 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ben öneririm.”

4. Çadıristan Kamping

Kamp alanı değil, Kumluca’daki ikametgahınıza gideceğiniz Çadıristan Camping hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için aramanız gerekmektedir.

Adres: Mavikent, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05050859717

Instagram: @_cadiristan_

Ziyaretçi Yorumları: “Aile işletmesi harika bir yer… İlgi süper… Çadır alanları yüksek platformlarda ve çadır başı ücret alınıyor… Korsan Koyu ve Gelidonya Feneri yakın… kedi, köpek, tavuk, yeşillik daha ne…”

5. Korsan Kampı

Bir Korsan Camping sakininin her zaman geldiği, tavsiye ettiği ve arkadaşına davet ettiği bu tesis kampçılık konusunda oldukça başarılı. Bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için buraya tıklayın.

Adres: korsan Koyu karaöz mavikent mah, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05427343700

Instagram: @korsancamping

Ziyaretçi Yorumları: “Tek kelimeyle mükemmel bir yer 5 arkadaş gittik her konuda yardımcı oldular ayrıca cafe restaurant gibi hemen hemen her şeyi bulabileceğiniz şirin bir mekanları var tuvaletler temiz ilgi alaka çok iyiydi en üst düzeyde, aradığımız her şeyi bulduk. Denize 6 dakika yürüme mesafesinde ve deniz temiz ve çok güzel. Bir sonraki kamp & tatil tercihimizde kesinlikle ilk tercihimiz olacak.”

6. Furkan Kamping

Likya Yolu üzerinde Korsan Koyu’nun yanı başında bulunan ve manzarasına hayran kalacağınız bu kamp tesisi için daha fazla bilgi ve rezervasyon için aramanız gerekmektedir.

Adres: Mavikent, Korsan Koyu, Karaöz, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05393108111

Instagram: @furkancamping

Ziyaretçi Yorumu: “Etraftaki en iyi manzaraya sahip uygun fiyatlı kamp. Duşu, tuvaleti, kafeteryası var. Yanından koylara ve deniz fenerlerine giden yürüyüş yolları geçmektedir. Çevre temiz.’

7. Gün Batımı Kampı

Gün batımının mükemmel manzarası eşliğinde kamp günlerinizin nasıl geçtiğini anlayacaksınız. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: korsan Koyu karaöz mavikent mah, 07390, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05327983017

Instagram: @gunbatimikamp

Ziyaretçi Yorumu: “Tuvalet, duş, mutfak temizliği çok iyi. Kamp alanları belirlenir ve organize edilir. Gölgelikler mevcuttur ve önlerinde masa ve sandalyeler vardır. Sahibi harika bir adam. Hem yardımsever hem de arkadaş canlısı. Sessiz, huzurlu ve güvenli bir yer Her şey için teşekkürler.”

8. Ayışığı Kampı

Düzeni, gereklilikleri, temizliği ve konumu ile kamp yapmak için gereken her şeyin düşünüldüğü Moonlight Camping hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için aramanız yeterli.

Adres: Mavikent, İsimsiz Cad., 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05393200077

Instagram: @ayısıgicamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanında internet, elektrik, su, voleybol sahası, akşam aydınlatması mevcut olup yemek pişirmek için tesisin ocaklarını kullanabilirsiniz. 2 adet WC ve biri kapalı olmak üzere 4 adet duş bulunmaktadır. Sıcak su yok. Fiyatlar çevredeki kamp alanlarına göre oldukça uygun. Mekan sessiz, sakin ve ateş çukuru gibi ince detaylar düşünülmüş. Ev sahibi Cevdet bey çok ilgili ve yardımsever. Ertesi gün kendinizi mekanın sahibi gibi hissediyorsunuz.”

9. Likya Karaöz Kamping

Hem merkezde hem de denize yakın olan Likya Karaöz, Kumluca’da kamp yapmak için ideal bir işletme. Ayrıca bu işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için aramanız gerekmektedir.

Adres: Mavikent, Karaöz Kıyı Caddesi No:5/1, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05457432806

Instagram: @likyakaraozcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Kampçı için de yeterli alana sahip olduğunuz çok güzel bir yer. Su, elektrik, her şey mevcut. Sahibi çok cana yakın ve yardımsever. Kesinlikle geri geleceğiz ☀️?? Sorumlu çocuk Caner her şeyle ilgilendi. ??”

10. Hazar Kampı

Yeşil ve mavinin iç içe geçtiği Kumluca’da kuş sesleriyle uyanmak istiyorsanız burası tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın.

Adres: Mavikent, Karaöz korsan koyu, 07390 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05334322858

Instagram: @hazarcamping

Ziyaretçi Yorumu: “Güler yüzlü hizmet, piyasa koşullarına göre oldukça uygun fiyatlar, doğa, huzur, mangal, açık hava sineması ve eşsiz bir koy güzelliği ile harika bir hafta sonu geçirdik. Ailenizle gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz. Mehmet Hazar Bey’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim???…”

haberaricak.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu